Spoor 9 Architecten

Een meerwaarde in het West-Vlaamse (bouw)landschap
sinds 2014

Met open blik legt Spoor 9 Architecten zich bewust toe op een zeer diverse waaier van opdrachten: woningen en meergezinswoningen – zowel nieuwbouw als grondige renovaties – maar ook tal van sociale woonprojecten.

Daarnaast ontwerpt en realiseert Spoor 9 Architecten ook commerciële panden, kantoren en toeristische verblijven.

Industriële projecten, opdrachten in de rust- en verzorgingssector en initiatieven voor scholen vormen de sluitsteen van het oeuvre van Spoor 9 Architecten.

Binnen dit uitgebreide en ambitieuze portfolio bevinden zich ook verschillende beschermde gebouwen die van A tot Z worden begeleid.

Het gedreven team van Spoor 9 Architecten bestaat uit 3 architecten en 2 assistent-architecten.

Spoor 9 Architecten benadert elk project op maat van de klant binnen een gedegen kader van esthetische, architecturale, functionele en ecologisch-duurzame waarden.

De uitdaging, namelijk de symbiose van programma, wettelijke voorschriften en de architecturale beleving is voor Spoor 9 Architecten een boeiend spel waarbinnen elk project vorm krijgt.

Spoor 9 Architecten bespaart hierin tijd noch moeite. Op basis van lastenboeken, gedetailleerde ramingen, realistische planning en strikte werfcontrole zorgt Spoor 9 voor een optimaal resultaat van elk bouwproject.

Samen met de bouwheer en telkens in nauw overleg met alle betrokken bouwpartners, spoort elk project – groot én klein – naar ieders tevredenheid.