Het
Spoor9
Team

Als bezieler en drijvende kracht achter Spoor 9 Architecten zet Robrecht sinds de oprichting in 2014 elke dag zijn beste beentje voor. Tevredenheid van klanten, aannemers en medewerkers staan hoog in zijn vaandel. Met het uitgebreide portfolio van projecten wil Robrecht met Spoor 9 een meerwaarde bieden in het West-Vlaamse bouwlandschap. Op winderige dagen vind je Robrecht terug op de Noordzee waar hij graag surft en wingfoilt. Ook op het hockeyveld is Robrecht niet weg te slaan. Geest en lichaam in evenwicht, zoals design en functionaliteit in de projecten van Spoor 9 ook steeds hand in hand gaan.

Sinds 2016 hoort Elieze tot de vaste kern van Spoor 9 Architecten. Haar meerwaarde laat zich voelen in erfgoed- en andere renovatieprojecten. Elieze tovert erfgoedrelicten om tot hernieuwde vastgoedparels die een meerwaarde betekenen in het historische (erfgoed)landschap. Door haar betrokkenheid en warme aanpak, weet zij klanten en aannemers steeds weer naar een resultaat te leiden dat ieders tevredenheid wegdraagt. Elieze houdt van badminton, reizen en gezellige avonden met familie en vrienden in haar vrije tijd.

Nieuwbouw en renovatie zijn Fiens stokpaardjes binnen Spoor 9 Architecten. Met doorzetting en vastberadenheid volgt zij werven op en zorgt er mee voor dat elk project naar zijn vooraf opgezette doel spoort. In haar vrije tijd steekt zij graag de handen uit de mouwen in haar eigen renovatieproject en wanneer er sneeuw ligt, vind je Fien op de latten. Als docent in spe zal Fien binnenkort misschien meewerken aan het opleiden van een nieuwe lichting architecten.

Helene is als assistent-architect de dagdagelijkse steun en toeverlaat van het hele Spoor 9 team: als multifunctionele duizendpoot die van alle markten thuis is, zorgt zij voor een warm onthaal van klanten, helpt zij bij het vele tekenwerk, de administratie, sociale media en houdt zij een waakzaam oog op het algehele reilen en zeilen van het bureau. Creativiteit is ook de rode draad in Helenes vrije tijd.

Als gedreven, enthousiaste en to the point back-office medewerker vormt Elly de fundering van het bureau. Met haar deskundige kennis en vaardigheden en haar positieve, speelse maar toch professionele houding houdt zij ons altijd op het juiste spoor. Met haar ervaring als business consultant, coach en creatieve copywriter biedt zij een vernieuwende en open blik op al onze projecten. Buiten de werkuren is Elly een kunst- en wijnliefhebber met een passie voor cultuur.