Nieuwbouw van 12 sociale appartementen

Bij het ontwikkelen van een onbebouwd binnengebied in de stad wordt Spoor 9 Architecten door bouwmaatschappij De Mandel uitgenodigd voor een ontwerpwedstrijd voor minstens 10 woongelegenheden.  Het bouwperceel situeert zich pal te noorden van een nieuw aan te leggen centraal plein in de verkaveling.

Spoor 9 stelt een ontwerp voor met 12 woningen : 6 gelijkvloerse woningen geschikt voor rolstoelgebruikers en 6 duplexappartementen op 1e en 2e verdieping.  Gelet op de oriëntatie en het open zicht stelt Spoor 9 voor om de toegang tot de woningen aan de noorzijde te voorzien, waarbij het private binnengebied een eerder semi-publiek  karakter krijgt en de achterliggende garages ook nauwer betrokken worden bij het globale project.  Op die manier kan de interessante zuidgevel ook integraal en over de volledige breedte gereserveerd worden voor de woningen.

Toon meer info Ga terug
[{image : "/_uploads/projects/z-005-so-3d-pleingevel.jpg", title : "Nieuwbouw van 12 sociale appartementen"},{image : "/_uploads/projects/z-005-so-3d-persp-voor-r.jpg", title : "Nieuwbouw van 12 sociale appartementen"},{image : "/_uploads/projects/z-005-so-3d-hoek-pleingevel-(1).jpg", title : "Nieuwbouw van 12 sociale appartementen"},{image : "/_uploads/projects/z-005-so-3d-zijgevel.jpg", title : "Nieuwbouw van 12 sociale appartementen"},{image : "/_uploads/projects/z-005-so-3d-achtergevel.jpg", title : "Nieuwbouw van 12 sociale appartementen"}]