Lage-energieverbouwing

Voor deze verbouwing werd de volledige massieve buitenschil van de boerderij integraal behouden.  Langs binnen werd een staalskelet gebouwd en volledig ingevuld met een geïsoleerd houtskelet.  Op die manier wordt een uiterst energiezuinige woning gecreëerd.

De raamopening worden aangepast, maar de oude ramen en deuren blijven bewust zichtbaar in het gevelbeeld.

Wegens de locatie in overstromingsgevoelig gebied wordt de vloerplaat 70 cm verhoogd.

 

ontwerp EX-IT

Spoor 9 Architecten staat in voor de uitvoering en werfopvolging

Toon meer info Ga terug
[{image : "/_uploads/projects/img-7002.jpg", title : "Lage-energieverbouwing"},{image : "/_uploads/projects/imag2187-(1).jpg", title : "Lage-energieverbouwing"},{image : "/_uploads/projects/imag2191.jpg", title : "Lage-energieverbouwing"},{image : "/_uploads/projects/imag2192.jpg", title : "Lage-energieverbouwing"},{image : "/_uploads/projects/imag2194.jpg", title : "Lage-energieverbouwing"},{image : "/_uploads/projects/imag2198-1.jpg", title : "Lage-energieverbouwing"}]