Bouwen van een lage energiewoning

Als laatste woning in een rij diende het gabarit van de woning aan te sluiten met het gabarit van de reeds gebouwde woningen.  Het perceel ligt lager dan het jaagpad aan het kanaal en gezien de ligging aan de rand van het dorp met zicht op de polders en het kanaal zélf, werd ervoor gekozen de leefruimtes op de eerste verdieping te plaatsen met mogelijkheid om in latere fase een terras aan te bouwen.

Het gebouw werd opgebouwd uit houtskelet, aangevuld met een stalen draagconstructie.

Toon meer info Ga terug
[{image : "/_uploads/projects/img-7739.jpg", title : "Bouwen van een lage energiewoning"},{image : "/_uploads/projects/img-7731.jpg", title : "Bouwen van een lage energiewoning"},{image : "/_uploads/projects/img-7730.jpg", title : "Bouwen van een lage energiewoning"},{image : "/_uploads/projects/img-4224.jpg", title : "Bouwen van een lage energiewoning"}]