Over Spoor 9 Architecten bvba

   
   
   

Spoor 9 Architecten bvba bestaat sinds 2008 en wordt geleid door Architect Robrecht Van Hooreweghe (°1975).

Robrecht Van Hooreweghe studeerde in 1998 af aan de Hogeschool voor Wetenschap en Kunst St. Lucas te Gent.  Bij ingenieurs- en architectenbureau De Meyer & Breyne te Ieper vond hij meteen een vaste plek, eerst als stagiair en later als projectarchitect.  In 2004 werd dit kantoor opgesplitst (De Meyer & Partners bvba) en in 2008 overgelaten (DB-architecten bvba).  Tot en met 2013 treedt Robrecht Van Hooreweghe voor deze verschillende bureaus op als projectarchitect voor projecten en bouwheren van allerlei aard.  Private woningen en verbouwingen, meergezinswoningen en sociale huisvestingsprojecten, rusthuizen, scholen, hotels, een autogarage en verschillende openbare gebouwen worden nauwgezet begeleid.

Naast deze uitdagingen, bleef hij ook steeds projecten onder eigen naam behartigen.  De éénmanszaak werd na 10 jaar een vennootschap en nog eens 5 jaar later ook een volwaardig architectenbureau, gebouwd op pakken ervaring en klaar voor de toekomst.

aanvullende ervaring :

 

 

 

TEAM

Elieze Germonpré: architect 

Hogeschool voor Wetenschap en Kunst: Architectuur (St Lucas, Gent 2005-2011)
Postgraduaat renovatietechnieken en monumentenzorg (Howest, Brugge 2011-2013)

 

Elien Lemenu: architect / interieurarchitect

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK, Gent 2010-2013)
Universiteit Antwerpen, departement Ontwerpwetenschappen: Architectuur (UA, Antwerpen 2013-2017)

 

 

 

 

N.B. De portfolio op deze website bevat naast eigen referenties ook projecten die volledig of gedeeltelijk uitgevoerd werden in opdracht en voor rekening van bovenstaande architectenbureaus en dienen uitsluitend om de opgedane ervaringen in deze materie aan te tonen.  Spoor 9 Architecten bvba heeft geenszins de intentie om deze projecten als eigen referenties naar voren te schuiven en maakt dit op de desbetreffende pagina's ook duidelijk.  Voor meer informatie over deze specifieke projecten, of de rol van Spoor 9 Architecten daarin, dient contact opgenomen te worden met het desbetreffende kantoor.