Nieuwe website gaat online

02/01/2014

De nieuwe website van Spoor 9 Architecten bvba gaat eindelijk online.  Het is een working proces, dus kom geregeld op bezoek !

 

De website wil vooreerst een beeld scheppen van de ervaring en expertise van Spoor 9 Architecten bvba. Daarom bevat de portfolio naast eigen referenties ook projecten die volledig of gedeeltelijk uitgevoerd werden in opdracht en voor rekening van andere architectenbureaus.  Spoor 9 Architecten bvba heeft geenszins de intentie om deze projecten als eigen referenties naar voren te schuiven en maakt dit op de desbetreffende pagina's ook duidelijk.  Voor meer informatie over deze specifieke projecten, of de rol van Spoor 9 Architecten bvba daarin, dient contact opgenomen te worden met het desbetreffende kantoor.

De website wil tevens een platform bieden voor bouwheren en aannemers waar zij alle belangrijke documenten omtrent hun eigen project(en) kunnen terugvinden (check de download-pagina)

De website wil vooral potentiële klanten, maar ook andere geïnteresseerden uitnodigen vrijblijvend contact op te nemen voor een gesprek.   Een boeiende samenwerking of een gezamenlijk project kan het resultaat zijn !

 

Alvast bedankt voor uw bezoek aan onze site !

Terug naar overzicht